Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Soferii de vehicule din categoria medie-superioara se pot baza cu incredere pe modelul de anvelope de vara Sportrac 5. Proiectate de Vredestein in colaborare cu renumita companie italiana Giugiaro, aceste cauciucuri premium promit performante de rulare pe intregul parcurs al anotimpului cald si beneficiaza de un design pe masura.

Parteneriatul cu Giugiaro a adus avantaje si in trecut, cand producatorul olandez cu indelungata experienta in fabricarea de anvelope a lansat pe piata liniile Ultrac Cento si Ultrac Sessanta. Perfectiunea si caracterul sportiv al noilor anvelope Sportrac 5 este subliniata de logo-ul companiei inscris pe umarul flancului, precum si de cele patru caneluri hasurate la baza.

Cand clubul automobilistic german ADAC a organizat testari de anvelope vara in 2011, linia Sportrac 5 s-a clasificat drept castigatoare, cu cel mai bun punctaj obtinut. Comparativ cu modelele anterioare, nivelele de tractiune si aderenta cunosc imbunatatiri semnificative, datorita tehnologiilor inovatoare implementate.

Dispunand de un profil asimetric si caneluri centrale optimizate, gama Sportrac 5 se caracterizeaza prin flexibilitate si rezistenta mica la rulare, alaturi de o distributie uniforma a presiunii si o pata de contact buna, particularitati care contribuie impreuna la o durata lunga de serviciu, precum si la o excelenta fiabilitate. In plus, manevrabilitatea pe trasee uscate si pe drumuri afectate de ploaie asigura atingerea unor performante deosebite de rulare. Cu umeri rigizi si o constitutie solida per ansamblu, cauciucurile Vredestein Sportrac 5 dispun si de avantajele tehnologiei Handling Tuned Sidewall.

Riscurile de derapaj al vehiculului pe portiunile umede, cand afara ploua, sunt reduse considerabil, datorita unui sistem ingenios de evacuare rapida a apei acumulate. In plus, cele patru canale circumferentiale late din dotarea noului model nu doar minimizeaza fenomenul acvaplanarii, ci servesc si pentru asigurarea unui plus de tractiune pe suprafetele carosabile umede.

Modelul Sportrac 5 ofera performante si in ceea ce priveste scurtarea distantei la franare indiferent de conditiile meteo, datorita pozitionarii speciale a blocurilor in zona umerilor. Totodata, nivelul de zgomot emis este micsorat, pentru a facilita deplasari placute si confortabile.

In consecinta, nu este de mirare ca tot mai multi soferi care prefera segmentul premium aleg anvelope de vara pentru turisme marca Vredestein, producatorul olandez ducand si o politica entuziasta pentru protejarea mediului.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope