Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

„KAMA” este un producător de anvelope faimos și lider pe piața rusă, care vine din orașul Niznjekamsk. Ele sunt recunoscute pentru anvelopele de calitate pentru pasageri pentru jeepurile ruse LADA NIVA și camioanele rusesti.

De la mijlocul anului 2016, Trayal Corporation a devenit agentul și distribuitorul brandului rusesc „KAMA” pentru Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Slovenia, Muntenegru, Ungaria, Slovacia, România și Albania.

În cadrul acestei mărci din oferta noastră există un program de anvelope pentru turisme camioane ușoare și camioane pe care le puteți cumpăra și de la magazinul nostru web.

Avantajele producătorului rus de pneuri „KAMA” sunt:

– economii de combustibil de până la 15%

– mobilitate imbunatatita si posibilitate redusa de derapare

– kilometraj până la 500 000 km

-putere mare

– greutatea pneurilor

– siguranța în ceea ce privește mediul

– cea mai bună rație între preț și calitate.

Anvelopele Viatti

În programul „KAMA” există un loc special pentru marca „Viatti”. Noul brand combină toate nivelele superioare de siguranță și confort. Produsele „Viatti” au trecut cu succes un număr mare de teste și au obținut cele mai înalte calificări profesionale. Aceste anvelope sunt produse conform unei tehnologii exclusive germane. Anvelopele „Viatti” dau șoferului un sentiment de siguranță completă și îi permit să-și păstreze modul de conducere obișnuit în orice situație.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope