Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Având în vedere anvelopele de performanță pentru vehiculul dvs., vă putem ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză explicând tehnologia, categoria, diferitele niveluri de performanță și multe altele.

Anvelope cu profil redus

Anvelopele cu profil redus sunt anvelope cu o înălțime mai mică a peretelui lateral și o bandă largă. Având în vedere anvelopele cu profil redus, iata câteva avantaje cheie pentru a face acest schimb:

  • Anvelopele cu profil redus ofera in general o stabilitate marita

Aceste anvelope tind să ofere o tracțiune și o aderență îmbunătățite atunci când vine vorba de performanța de direcție și de manipulare

  • Rigiditatea optimă a peretelui lateral este unul dintre avantajele care vin cu anvelopele cu profil redus
  • Anvelopele cu profil scăzut tind să fie mai atractive

Există totuși câteva lucruri pe care veți dori să le luați în considerare:

  • Sentimentul de direcție se poate schimba
  • Este posibil să întâlniți o creștere a zgomotului
  • Nivelul confortului la conducere se poate schimba

De ce anvelopele de performanță?

Anvelopele de performanță vin cu o varietate de beneficii care pot sau nu pot fi potrivite pentru dvs., în funcție de stilul de viață și de nevoile dvs. Unele dintre aceste beneficii includ manevrabilitate îmbunătățită, capabilități de viteză mai mare, capacitatea de a opri scurtarea și aderența sporită. La Kleber, se proiecteaza anvelope de performanță Kleber pentru a oferi manevrabilitate optimă  și tracțiune pe carosabil umed.

Anvelopele de performanță prezintă în mod obișnuit aceleași elemente de bază ca și anvelopele de pasageri standard numai acestea au fost reglate pentru a maximiza atributele de performanță.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope