Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Create initial pentru a echipa autovehiculele care circula pe drumuri inzapezite, mai greu practicabile din cauza ninsorilor abundente si temperaturilor negative extreme, primele anvelope cu crampoane au aparut in Scandinavia la mijlocul secolului trecut, in scopul imbunatatirii tractiunii.  In prezent, acest tip de cauciucuri de iarna se bucura de o larga apreciere si in numeroase alte regiuni caracterizate prin ierni aspre.

Crampoanele reprezinta dispozitive cu functie antiderapanta instalate, prin presare, in interiorul unei benzi de rulare, fabricate din aluminiu sau otel care include un pin dur de tungsten.

Cum te avantajeaza anvelopele cu crampoane in sezonul rece:

  • Asigura o manevra mai usoara de franare pe carosabilele inghetate / acoperite de strat gros de zapada
  • Previn riscurile de accidente in trafic

Singurul neajuns al acestora consta in posibila deteriorare a pavajului, daca sunt utilizate pe drumuri normale, fara zapada.

Anvelopele cu crampoane se monteaza numai in cazul in care va confruntati cu ierni extreme!!

Este recomandabil ca instalarea lor sa se efectueze numai de catre personal calificat! O introducere necorespunzatoare a crampoanelor poate conduce la iesirea acestora din pneurile auto, punandu-va in pericol siguranta!!

Va indicam ca, la montarea crampoanelor, sa utilizati anvelope noi de iarna, evitand astfel ca orificiile sa nu se umple cu mizerie.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope