Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Portofoliul de cauciucuri destinate echiparii de vehicule tip SUV de la BF Goodrich a devenit renumit o data cu lansarea modelului All Terrain. La crearea acestei anvelope, specialistii BF Goodrich au folosit un amestec de proprietati care permit sofatul in siguranta pe diverse suprafete carosabile. De pilda, s-a adaugat un nou compus avansat de siliciu care permite o aderenta crescuta inclusiv pe teren umed, in timp ce santurile inclinate care fac parte din blocurile de rulare eficientizeaza eliminarea mai rapida a apei pe drumurile umede. Drept urmare, chiar si pe carosabilele ude si alunecoase, noua anvelopa SUV de la BF Goodrich ofera un nivel de aderenta bun, alaturi de conditii optime de siguranta la franare.

Tehnologia folosita pentru a reduce zgomotul la rulare asigura o deplasare mai silentioasa. Pentru o buna aderenta off-road, modelul a fost dotat cu un design modern al benzii de rulare, avand un aspect mai agresiv. Aceasta linie permite atat o tractiune suplimentara, cat si o aderenta sigura pe suprafetele de teren accidentate.

Daca efectuati un circuit pe suprafete de teren neregulate, cu pietris, veti observa numaidecat cum blocurile mari de rulare si cauciucul robust garanteaza o rezistenta sporita la taieturi si fisuri, pietrele fiind repede inlaturate din caneluri. Drept urmare, noile anvelope 4×4 All Terrain faciliteaza cresterea randamentului kilometric inclusiv cand este utilizat in mod regulat pentru activitati off-road. Design-ul special asigura protectie impotriva deteriorarii – carcasa include trei benzi de protectie (tehnologia Trigard) – sau in cazul contactului cu bordura ori diverse obstacole intalnite pe teren dificil.

Aceasta linie de anvelope special proiectata pentru condusul pe sosea si pe teren accidentat este disponibila pe mai multe dimensiuni populare de jante, fiind potrivita pentru o gama variata de SUV-uri si modele de vehicule 4×4.
Portofoliul BF Goodrich include si o linie de anvelope off road concepute pentru drumurile pline de noroi – BF Boodrich Mud Terrain.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope