Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Bridgestone a furnizat anvelope în Formula 1 încă din 1997.

Producatorii de anvelope au decis să realizeze anvelopele Bridgestone   pentru Formula 1 în 1995. Au vrut să îmbunătățească valoarea companiei pe piața europeană. Principalul lor concurent a fost Michelin.

Primul lor titlu a fost dobândit în 1998 de Mika Häkkinen și McLaren-Mercedes. Utilizatorii Bridgestone au câștigat cinci titluri de campioni și 5 titluri de campioni ai constructorilor în anii în care au fost disponibile mai multe anvelope. In perioada 1997-1998 au concurat cu Goodyear iar in 2001-2006 au concurat cu Michelin.

Michelin a ales să pună capăt programului de anvelope Formula 1 după sezonul 2006. Toate echipele au folosit anvelopele Bridgestone din sezonul 2007 până în sezonul 2010. La data de 2 noiembrie 2009, Bridgestone a anunțat că își va încheia contractul de furnizare a anvelopelor echipelor de Formula 1 după 2010. Compania a declarat că „se ocupă de impactul evoluției continue a mediului de afaceri”.

Produse diversificate

Bridgestone produce multe alte produse decât anvelope. Lista cuprinde: componente auto, produse industriale, produse din spumă poliuretanică, materiale de construcție, piese și materiale pentru echipamente electronice, biciclete și articole sportive .

Pe 5 decembrie 2006, Bridgestone America și Bandag Inc. au anunțat o fuziune. Bandag a fost o companie lider în afacerile de reciclare a anvelopei.

Bridgestone Cycle Co Ltd a început în 1949. Oferă biciclete sub marca proprie și sub marca Anchor.

Bridgestone Aircraft Tire (SUA) construiește anvelope pentru aeronave.

Precept Golf este o divizie a Bridgestone . Ei vând produsele Bridgestone Golfing Products. Bridgestone produce produse de golf din 1935. Divizia Golf a Bridgestone produce în prezent atât anvelope, bile și accesorii.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope