Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Tehnologia RFID1 are ca scop imbunatatirea eficientei anvelopelor de-a lungul vietii. Compania franceza Michelin este recunoascuta pentru implicarea si demararea unor eforturi constante pentru propunerea de standarde internationale pentru anvelopele RFID1, castigandu-si de-a lungul timpului drept aliati si alti furnizori pro aceasta strategie.

Ideea de baza consta in adoptarea unui singur standard mondial, iar in acest sens, grupul din Franta a acordat omologarea cu drept de libera reproducere a brevetelor recunoscute, asteptand in schimb interes si din partea altor entitati in domeniu. Mai precis, se doreste adoptarea unui standard la nivel global tocmai in vederea eficientizarii si sigurantei transportului.

Divizia Michelin Solutions a inlocuit Michelin Fleet Solutions si exercita un rol important in imbunatatirea consumului de carburant pentru flotele de vehicule cargo, camioane si remorci, drept pentru care a gandit si implementat solutia Effifuel. Aceasta permite accesarea de multiple servicii, precum training pentru sofatul ecologic, montarea de unitati telematice etc. Echipa de ingineri si analisti se axeaza deja pe crearea unor sisteme speciale de monitorizare a presiunii din anvelope, pentru asigurarea de conditii optime de rulare in siguranta.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope