Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

BLIZZAK LM-30 a intrat in atentia specialistilor si conducatorilor auto datorita bunelor performante de rulare. Noua gama de anvelope de iarna proiectata de producatorul japonez Bridgestone asigura, printre altele, un control sporit pe suprafete alunecoase, pline de gheata si zapada si, de asemenea, distante reduse de franare pe apa.

Inovatii aduse benzii de rulare

Tehnologia 3D – contribuie la crearea unui plus de aderenta, gratie densitatii bogate de lamele dispuse in zona centrala a acestor cauciucuri pentru turisme;

  • furnizeaza o rigiditate mare a blocurilor si asigura o capacitate sporita de spargere a zapezii batatorite.
  • se caracterizeaza printr-un model asimetric
  • Alte particularitati: nervura centrala cu rol in spargerea ghetii si santurile continue in forma literei Z; multiplele muchii ajuta la cresterea fortei de tractiune la manevrele de accelerare si franare.

    Densitatea de santuri circumferentiale are rol in drenajul rapid al apei catre exterior pentru a facilita o tractiune crescuta pe orice vreme, inclusiv pe timp de ploaie, cu minime riscuri de hidroplanare.

  • Compusii de silica favorizeaza obtinerea unui plus de aderenta si ajuta la scurtarea distantei de franare, sfidand conditiile meteo.

Beneficiind de robustete si rezistenta la rulare imbunatatita, noile anvelope Bridgestone Blizzak LM-30 sunt prietenoase cu mediul natural. Totodata, sunt mai economice fata de linia predecesoare.

Asadar, orice sofer care cauta anvelope de iarna fiabile pentru a-si dota eficient vehiculul din clasa turisme, se poate baza cu incredere pe performantele modelului Blizzak LM-30.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope