Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Testele realizate in 2016 de cei de la Auto Club Europa pentru a stabili care sunt cele mai bune anvelope all season avand dimensiunea 195/65 R15, ideale pentru masinile compacte si vehicule medii, au inclus zece modele de cauciucuri din gamele de pret mediu si de buget.

Cei de la clubul automobilistic german s-au axat asadar pe alegerea unor modele disponibile la preturi accesibile, in vederea stabilirii unui raport calitate-pret cat mai avantajos, ei declarand ca “Prioritatea principala in momentul selectiei anvelopelor dorite a fost pretul – una din anvelopele testate avand chiar mediu neobisnuit de scazut”, au spus cei de la clubul auto. Pentru acest test, anvelopele folosite ca repere de calitate au fost cele de la Nexen (modelul  Nexen N’Blue HD) si Hankook (Hankook Kinergy Eco) , acestea venind ca si echipare originala pentru autoturismul VW Golf utilizat la teste”.

Locul 4 a fost disputat de Debica si Sava Intensa HP, comportamentul pe carosabil umed facand diferenta.

Cele mai scumpe anvelope au fost cele de la Nexen si Hankook, insa expertii ACE sunt de parere ca si optiunea precum branduri precum BF Goodrich, cu un model de anvelope all season G-Grip poate fi la fel de inspirata. Tot ei mai cred si ca etichetele europene nu ajuta prea mult cumparatorii, declarand ca: “Marcajele de pe anvelope nu trebuie sa constituie un factor decizional in procesul de cumparare”, deoarece pot induce usor in eroare. Ei au mai aratat si ca “atat cele mai bune cat si cele mai slabe anvelope din test au avut al doilea cel mai bun calificativ (…) Uniunea Europeana trebuie sa-si imbunatateasca viziunea referitoare la consumator si sa aplice penalitati mai dure producatorilor care abuzeaza aceste marcaje.”

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope