Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele sunt cel mai important accesoriu de siguranță al mașinii dvs.: ele reprezintă conexiunea dintre dvs. și suprafața drumului. Anvelopele vor afecta în mare măsură siguranța și confortul de conducere. Asigurați-vă că anvelopele dvs. sunt în stare bună și nu uitați să le mențineți.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI VIAȚA PNEUMATICĂ

Starea anvelopei dvs. este importantă pentru siguranța în conducere. Urmând urmatoarele reguli de aur, puteți asigura kilometrajul maxim, performanța sigură și o viață utilă mai mare pentru anvelopele dvs.

  1. Verificați regulat presiunea în anvelope. Presiunea inegală între anvelopele de calitate superioara afectează calitățile de conducere ale vehiculului dvs. și face ca anvelopele să fie uzate neuniform.
  2. Rotiți pozițiile anvelopelor dvs. între axele din față și din spate după fiecare 5.000 – 10.000 kilometri , deoarece anvelopele sunt uzate diferit în poziții diferite. Nu uitați să verificați presiunea în anvelope atunci când le schimbați.
  3. Verificați dacă montați anvelopele în funcție de marcajul direcției de rulare de pe partea pneului. Dacă anvelopele nu sunt montate pe direcția de rulare desemnată, calitățile lor de conducere nu vor fi optime în toate condițiile.
  4. În timpul schimbării anvelopei, verificați uzura anvelopelor vechi. Anvelopele montate corect si folosite corespunzator se vor uza in mod uniform.
Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope