Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Culoarea naturală a cauciucului este alb, nu negru! Producătorii de anvelope adaugă negru de fum la cauciuc pentru a crește diferite calități care prelungesc durata de viață a pneului. Negrul de fum crește abraziunea uzurii rutiere a anvelopei produse cu până la 100 de ori. De asemenea, îmbunătățește rezistența la tracțiune cu până la 1000% la cauciucul rămas netratat. Negrul de fum contribuie la căldura departe de pete tulburi, cum ar fi zonele de rulare și de centură. Având în vedere că in general căldura este unul dintre cei mai mari dușmani ai anvelopei, acesta este un mare avantaj.

Anvelopele reprezinta una din cele mai mari surse de deșeuri, dar ceea ce se face în acest sens este ceva uimitor. Multe anvelope sunt utilizate în producția de asfalt topit, ceea ce ajută la îmbunătățirea condițiilor rutiere și poate prelungi durata de viață a drumului! Multe anvelope pot fi reșapate după o inspecție amănunțită.

O utilizare tot mai mare a pneurilor vechi este de a tăia și a le transforma în paturi de flori, gazon pentru terenuri de sport, chiar și construirea de clădiri „verzi”, atât în ​​reședințe publice și private.

Anvelopele sunt deci o parte foarte importantă a transportului rutier de zi cu zi.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope