Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Acei  automobilisti care conduc in special masini de cilindree medie si nu cauta sa obtina performante sportive, dar sunt interesati de siguranta in trafic, se orienteaza de multe ori in vederea achizitionarii de cauciucuri pentru turisme la preturi ieftine. Este important, atunci cand incepe sezonul rece, sa nu faceti niciun compromis in ceea ce priveste un sofat sigur, practicand totodata un stil non-agresiv in traficul rutier. In continuare, ca prezentam o linie de cauciucuri de iarna fabricata de Kormoran, caracterizata printr-un bun raport pret-calitate.

Gama de pneuri de iarna Kormoran SnowPro promite sa aduca un nivel satisfacator de aderenta in conditii de temperaturi scazute si drumuri inghetate sau inzapezite. Canelurile circumferentiale incluse in design-ul benzii de rulare contribuie la o dispersie eficienta a apei/noroiului, favorizand aderenta si diminuarea acvaplanarii.

Pentru ca stabilitatea vehiculului in viraje reprezinta un criteriu de diferentiere a diverselor modele de cauciucuri de pe piata pentru multi soferi, inginerii proiectanti s-au gandit sa optimizeze pneurile cu umeri largi. In plus, pe blocurile caii de rulare imbogatite cu compusi speciali de silica, au fost adaugate lamele performante, capabile sa retina cantitatea ideala de zapada.

Brandul polonez Kormoran imprumuta din tehnologiile create de Michelin, oferind conducatorilor auto anvelope de vara si iarna longevive si rezistente. Ca detaliu, blocurile central din profilul anvelopei SnowPro sunt pozitionate conform unei strategii ingenioase, astfel reusind sa faciliteze o mai buna performanta pe zapada. Zgomotul redus (69 dB) in timpul deplasarilor urbane sau pe distante mai lungi va permite sa calatoriti fara stres, beneficiind de un confort sporit la volan.

Daca doriti sa montati pe vehiculul dumneavoastra anvelope de iarna la preturi mici, fara a renunta la siguranta, noi va oferim cauciucuri de iarna ieftine Kormoran SnowPro, cu livrare la domiciliu daca optati pentru comanda online.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope