Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Soferii din Oradea pot conta pe ajutorul firmei noastre, daca intentioneaza sa monteze anvelope de iarna noi pe vehiculele personale, deoarece dispunem de o larga gama de modele, atat pentru turisme, cat si pentru masini offroad.

Numarul 7/2016 al revistei germane Auto Bild Allrad ilustreaza rezultatele unui test la anvelope all season pentru vehicule 4×4, test care a implicat sapte modele diferite pentru dimensiunea 215/60 R16H/V. In scopul evaluarii, pneurile participante au fost montate pe un autovehicul Skoda Yeti si a vizat stabilirea performantelor on-road pe zapada, suprafete uscate si umede, precum si impact asupra mediului si caracteristici de confort. Performantele off-road nu au facut parte din obiectul testarilor efectuate.

Pe scurt, cele mai bune note le-a primit Vredestein Quatrac 5, urmat la mica diferenta de ocupantul locului al doilea, Michelin CrossClimate. Si tu poti achizitiona anvelope 4×4 Michelin CrossClimate in Oradea, beneficiind de un pret exceptional.


Daca bugetul nu va permite o investitie in anvelope all season premium pentru dotarea unui vehicul SUV pe timpul lunilor reci, precum cele produse de grupul francez, aveti la indemana si alte optiuni inspirate. De exemplu, daca doriti sa montati anvelope iarna 215 / 65 R16, 225 / 65 R17 sau pe alte dimensiuni, va recomandam Windforce Catchsnow, Torque TQ-022 si nu in ultimul rand, linia de anvelope all season Goodrich All Terrain. Pentru comenzi de anvelope iarna in Oradea, va oferim servicii de transport si livrare gratuite!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope