Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Spre sfarsitul iernii, toti micii si marii agricultori se pregatesc pentru initierea lucrarilor la culturile de primavara sau pentru efectuarea ultimelor lucrari agricole pentru culturile semanate toamna. Acest lucru inseamna si ca se impune o verificare in amanunt a utilajelor agricole care urmeaza a fi folosite, fara a uita de anvelope. Exista diferite tipuri de cauciucuri agricole, ca de pilda: anvelope combina, anvelope tractor, anvelope semanatoare, anvelope disc, anvelope remorca etc. Unele modele dispun de constructive radial, in timp ce altele beneficiaza de constuctie de tip diagonal. Important este sa alegeti pentru anvelope agricole sau angro-industriale de buna calitate, ghidandu-va dupa recomandarile producatorului.

Fiind destinate utilizarii in domeniul agricol, anvelopele de tip agricol si cele agro-industriale sunt proiectate pentru a dota echipamente pentru aplicatiile din acest camp de activitate. De aceea, cand achizitionam cauciucuri de acest fel, ne asteptam in schimb sa obtinem performante bune sau macar satisfacatoare in regim intens de lucru, in conditii de sarcini solicitante. Rezistenta buna la uzura si performantele solide in ceea ce priveste consumul de carburanti sunt doua dintre criteriile care va pot ajuta sa faceti selectia intre diferite marci si modele de pneuri pentru masinile agricole.

Este, de asemenea, esential ca setul de anvelope agricole montat sa ofere o buna tractiune pe mai multe tipuri de terenuri, de la suprafetele accidentate, nisipoase, cu pietris sau mlastinoase, pana la zone agricole. Numeroase anvelope din aceasta gama au rol in functionalitatea aplicatiilor mixte – de exemplu, anvelopele pentru tractoare industriale. Steffco va pune la dispozitie cea mai buna oferta anvelope agricole si agro-industriale Petlas, BKT, Alliance, Mitas .

Agricultorii sunt interesati la ora actuala nu doar de cresterea productivitatii, ci si de protejarea mediului natural, una dintre preocuparile lor constituind-o cu predilectie protejarea solului. Este un fapt care a condus, in consecinta, la dezvoltari tehnologice avansate in agricultura, daca este sa urmarim evolutia in industria masinilor agricole, manifestata prin crearea de utilaje mai grele, mai puternice si totodata, mult mai eficiente. In acest context, crearea si optimizarea anvelopelor corespunzatoare a venit ca o necesitate fireasca, iar producatorii se intrec in a obtine urmatoarele beneficii: reducerea uzurii, economisirea costurilor, diminuarea efectelor negative asupra solului. Cele mai recente serii de anvelope agricole au in comun marirea amprentei la sol, in scopul diminuarii presiunii de tasare a solului, precum si crearea de profiluri specifice in functie de activitati. Alte obiective vizeaza inovatii in materie de design al pneului, pentru cresterea duratei de serviciu, siguranta etc. In topul celor mai bune anvelope destinate aplicatiilor agricole, se numara marcile: Petlas, cu o lunga istorie in domeniu, Alliance si BKT. Producatorul ceh mentionat ofera modele de anvelope agricole caracterizate printr-un excelent raport calitate-pret, asa ca va puteti orienta catre achizitionarea fara probleme de anvelope BKT de constructive diagonala sau radiala pentru utilajele dumneavoastra, in functie de necesitati.

Anvelopele agro-industriale mai sunt folosite si in industria forestiera, remarcandu-se prin rezistenta sporita la intepare si taiere. Aspectul solid si rigiditatea mai mare a cauciucului sunt criterii imperative pentru a asigura o stabilitate optima pe orice suprafata, cat si o buna aderenta pe terenurile dure. Anvelopele de tip agro-forestier se pot monta pe tractoare forestiere puternice si pe utilajele destinate transportului si colectarii.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope