Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

MICHELIN CrossClimate este prima anvelopa vara care poate fi utilizata si in timpul iernii, fiind rezultatul imbinarii dintre tehnologii diferite, inovatia constand in posibilitatea adaptarii la conditii meteo diversificate.

Principalele caracteristici ale noului model CrossClimate se refera la franarea pe suprafete uscate pe distante scurte, clasa A de performante in ceea ce priveste franarea pe carosabil umed si utilizarea in sezonul de iarna nu doar in regiunile cu climat mai bland, ci si acolo unde anvelopele de iarna sunt un “must” in anotimpul rece – lucru consfintit prin prezenta marcajului 3PMSF si simbolul 3 varfuri de munte sau fulgul de nea.

Ce tehnologii se impletesc pentru a garanta performanta noii game de cauciucuri CrossClimate:

  • Banda de rulare. Aceasta este imbogatita cu un compus special, care confera un plus de aderenta, indiferent de tipul suprafetei circulate: drumuri uscate, sosele umede, carosabil unde se astern precipitatii sub forma de ninsoare. Adaugarea unui strat interior de cauciuc cu siliciu serveste in mod ingenios la reducerea caldurii generate, precum si la economisirea de carburant.
  • Acesta presupune prezenta unor lamele tridimensionale interblocante si a profilului in V, si are drept rezultat cresterea aderentei pe zapada. Tractiunea cunoaste si ea o imbunatatire vizibila, lamelele auto-blocante 3D avand un efect de gheara. Astfel, conducatorii auto se pot astepta la mai multa stabilitate, pentru o siguranta optima la efectuarea de viraje.

EverGripTM este denumirea tehnologiei implementate in zona umerilor pneului si se manifesta printr-o precizie uimitoare pe uscat, o durabilitate marita si un comportament exemplar pe zapada.

Dezvoltarea si cercetarile efectuate de Michelin presupun investitiii anuale de peste 640 milioane de euro, alaturi de derularea a aproximativ 75.000 de teste.

Anvelopa MICHELIN CrossClimate eset disponibila pe 23 de dimensiuni, de la 15 la 17 incha.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope