Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Este dificil sa gasesti o anvelopa buna de iarna la pret pentru orice buzunar. Totusi, cativa producatori in domeniu sunt specializati in oferirea de cauciucuri de buget pentru echiparea vehiculelor din clasa turisme. De exemplu, compania producatoare de anvelope BF Goodrich.

Liniile de anvelope BG Goodrich G-grip All Season si G-Force Winter pot dota in conditii optime de siguranta masini compacte, de familie, economice sau de putere mare. Optand pentru anvelope din prima gama mentionata, care este una mixta, veti fi avantajati de faptul ca nu va mai fi necesar sa achizitionati inca un set de vara, castigand de asemenea timp pentru ca nu veti mai avea nevoie de o vizita la service montaj.

In schimb, daca circulati preponderent intr-o regiune unde iarna isi intra in adevarut sens al cuvantului in drepturi, va recomandam sa alegeti un model dedicat de iarna. De pilda, anvelopele pe dimensiunea 225/45 R17 BF Goodrich G-Force Winter 2, testate si evaluate de catre specialisti pe parcursul a mai multe probe – aderenta pe suprafetele pline de zapada si gheata, acvaplanare, manevrabilitate in curbe, distanta la franare etc., s-au dovedit a fi perfecte pentru traseele ingreunate de conditiile meteo specifice iernilor grele, asa cum sunt in general cele din tara noastra.

O alta caracteristica demna de observat o constituie randamentul kilometric oferit de anvelopele pentru turisme BF Goodrich G-Force Winter si succesoarea G-Force Winter 2. Atat in mediul urban, cat si pe distante lungi, reusesc sa furnizeze rezistenta la acvaplanare sporita, alaturi de deplasari line si sigure pe zapada si gheata. Fiabilitatea in curbe, inclusiv la rularea cu viteza inalta, face orice calatorie pe timp de iarna intr-un vehicul echipat cu noile cauciucuri BF Goodrich o placere.

Va recomandam sa montati 4 anvelope de iarna acelasi model, pentru a obtine o bun asiguranta la volan si performante maxime de rulare in sezonul rece!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope