Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Avantajele oferite de anvelopele Mitas in cadrul aplicatiilor industriale diverse sunt multiple. Atunci cand ne intereseaza sa dotam corespunzator utilajele agro-industriale si industriale, trebuie sa ne orientam catre modele personalizate, in functie de necesitati. De pilda, pentru aplicatiile de terasament sau pentru cele de transport. Cauciucurile industriale se caracterizeaza prin cateva trasaturi aparte, care le particularizeaza fata de alte tipuri de pneuri: indicele de incarcare mare si foarte mare, carcasa cu aspect agresiv, robust si structura solida, pentru a enumera doar cateva dintre cele mai relevante attribute ale lor.

Ce sa cautati exact daca sunteti nou in domeniu: specialistii va recomanda sa cautati modele de cauciucuri industriale sugerate de producator sau orice alte modele corespunzatoare care asigura performanta in conditii dificile si o rezistenta ridicata. O structura solida este factorul care ofera mobilitate vehiculului pe diverse tipuri de teren: pe suprafetele off-road, in zone cu argile si pietris etc. In al doilea rand, banda de rulare utilizata in constructia de anvelope de tip industrial trebuie sa prezinte si o rezistenta sporita la temperaturi ridicate. Daca aveti nevoie de anvelope pentru camioane, remorci, autoutilitare, utilaje si vehicule industriale, va sfatuim sa optati pentru anvelope industriale Mitas la pret ieftin . In oferta noastra, veti descoperi o gama diversificata de modele performante de cauciucuri industriale (pentru bobcat, stivuitor, buldoexcavator, compactor, incarcator frontal etc.) competitive.

Modelele de anvelope industriale Mitas contin un compus imbunatatit pentru banda de rulare, dispunand de o rezistenta inalta la uzura. In acelasi timp, majoritatea gamelor proiectate beneficiaza de un design special al talonului, pentru a garanta o protectie superioara la lovituri laterale si taieri. In plus, flexibilitatea carcasei cu structura solida previne afundarea in suprafetele acoperite de noroi, nisip, cu zone mlastinoase, in timp ce banda de rulare detine proprietati eficiente de autocuratare.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope