Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Cauciucurile dotate cu tehnologia Seal Inside dezvoltata de Pirelli pot fi stocate in conditii asemanatoare cu anvelopele standard si nici nu necesita jante dedicate. Avantajul lor este ca reduc considerabil riscurile de a avea o pana de cauciuc. Cu toate acestea, se diferentiaza de pneurile run flat prin faptul ca nu sunt destinate spre a fi conduse dezumflate sau cu presiune mica.

Tehnologia Seal Inside (S.I.) le permite soferilor sa conduca fara a pierde din presiune inclusiv in cazul in care una din anvelopele montate a fost gaurita de un obiect extern. Logo-ul Seal Inside de culoare neagra este prezent pe toate produsele Pirelli care beneficiaza de aceasta noua tehnologie. Acest sistem are efect la majoritatea penelor de cauciuc, exceptandu-le pe cele foarte grave care compromit integritatea rotilor.

In zona corespunzatoare caii de rulare, un material cu rol de etansare impiedica scurgerea aerului in cazul in care un obiect exterior ascutit (cu sau fara ramanerea sa pe banda de rulare) cauzeaza perforatii. Noua tehnologie Seal Inside actioneaza imediat asupra gaurii, soferul putand sa nici nu isi dea seama ca anvelopa s-a perforat.

Legat de montaj si echilibrare, nu sunt diferente intre cauciucurile prevazute cu sistemul Seal Inside si cele standard. In plus, aceasta tehnologie nu necesita jante speciale sau monitorizarea presiunii in anvelope pentru utilizarea in conditii de siguranta a vehiculului.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope