Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Posesorii de vehicule off road vor oferi diverse recomandari, in functie de experientele avute astfel incat nu putem spune cu precizie care este anvelopa ideala; aceasta difera in functie de tipul terenului, temperatura exterioara si gabaritul masinii.

Pentru a ne asigura ca fiecare dintre conducatorii auto vor gasi in magazinul  o gama online tipul de anvelope optim pentru masina sa, va prezentam variata de anvelope pentru masini mici, dar si pentru vehicule 4×4 sau SUV-uri,  potrivite pentru off-road, de la producatori cunoscuti precum Bridgestone, Goodyear, Continental, Pirelli, Dunlop.

 

De vara, de iarna, all season? 

Pentru a obtine performanta off-road, este bine de stiut  a se evita  folosirea anvelopelor all-season luand in considerare clima existenta la noi in tara. In schimb, pentru iernile cu temperaturi sub zero grade Celsius, dar si pentru sezonul rece extins (primavara si toamna), sunt recomandate anvelopele de iarna.

Totodata, trebuie tinut cont si de temperaturile existente in relieful pe care vreti sa il vizitati off-road. Cu siguranta veti merge in excursii si la munte si la deal sau podis. Trebuie mentionat ca  anvelopele de vara sunt mai putin folosite. Daca sunteti nesiguri de alegerea pe care trebuie sa o faceti atunci cand optati pentru anvelope off-road, verificati cele doua specificatii si anume, structura si flancurile anvelopei sa fie intarite iar banda de rulare ridicata. Latimea benzilor de cauciuc si profunzimea profilului anvelopei trebuie sa fie un simbol  cuprins intre 13 si 17 milimetri.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope