Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Multi soferi de vehicule tip turisme cauta anvelope ieftine, dar cu raport echilibrat pret-calitate. Uneori, nu doar micile defectiuni la vehicul sau la rotile acestuia provoaca disconfort in timpul deplasarii, ci si zgomotul emis de pneuri. Gama de anvelope Debica Frigo 2 este disponibila pe mai multe dimensiuni populare si asigura o buna manevrabilitate in conditii de iarna, fiind proiectata de producator in scopul furnizarii unei aderente fiabile pe drumurile pline de zapada si pe soselele inghetate. In plus, se integreaza in segmentul de cauciucuri care sunt caracterizate printr-un zgomot de intensitate medie fiind, asadar, o alegere potrivita.

Un nivel de 71 decibeli produs in timpul deplasarii in oras sau pe drumurile nationale, in regim de autostrada, reflecta o valoare multumitoare pentru numerosi conducatori auto. Atunci cand cauciucurile din dotarea autoturismului se afla in miscare sau atunci cand realizeaza manevre de franare, intensitatea sonora poate deveni deranjanta atat pentru sofer si cei aflati la bordul vehiculului, cat si  pentru unii participanti la trafic. In orice caz, disconfortul acustic creat de aceste anvelope de iarna  din segmentul de buget se incadreaza in limitele acceptate, ceea ce este de apreciat.

Structura noului model de cauciucuri de iarna Debica Frigo 2 ne indica, prin cele cateva amanunte usor de interpretat, ca investitia este una avantajoasa, meritand a fi intreprinsa de catre orice proprietar al unei masini de cilindree medie sau chiar mare. Dimensiunile acestor piese avantajeaza instalarea lor pe orice marca si model de autoturism conventional. In plus, design-ul profilului poate sustine rezistenta la hidroplanare, cu ajutorul benzilor directionale la care s-au adaugat canelurile laterale suplimentare. Astfel, noroiul si apa acumulate pot fi evacuate si directionate in mod ingenios, departe de centrul pneului. De asemenea, acest aspect imbunatateste stabilitatea vehiculului la deplasarea in viteza, multumita marginilor cu umeri solizi.

In concluzie, anvelopele Debica Frigo 2 pot constitui o optiune inspirata daca detineti o masina de familie. In magazinul nostru online, anvelopele produse de Debica se bucura de 5 ani garantie!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope