Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Soferii de teste Auto Express au “probat” noile anvelope de iarna fabricate de Continental, ContiWinterContact TS850, rezultatul obtinut recomandand calduros acest model pentru echiparea turismelor in sezonul rece.

Noua gama de anvelope iarna conduce in cadrul clasamentului realizat de cei de la Auto Express, fiind depasita doar de performantele cauciucurilor UltraGrip 8 de la Goodyear. Comportamentul manifestat la deplasarea pe teren inzapezit, pe suprafete umede si alunecoase este unul favorabil. Si din punct de vedere a rezistentei la rulare, acest model a obtinut rezultate superioare.

Testele efectuate s-au desfasurat in conditii meteo reale. Astfel, pilotii au intampinat temperaturi negative extreme pe lacul inghetat din Arvidsjaur si pe pista Skanska din Suedia. Modelul a fost supus si testelor pe carosabil umed si uscat, organizate pe pista Contindrom in Germania.

Pentru a a echipa corespunzator o masina din clasa turisme in lunile cu frig, zapada si temperaturi extrem de scazute, va recomandam anvelope de iarna Continental TS850  Pe langa faptul ca ofera o tractiune imbunatatita pe drumurile acoperite de zapada si afectate de inghet, acesr model faciliteaza si o deplasare mai silentioasa, marind confortul soferului si pasagerilor aflati la bord.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope