Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Producatorul Vredestein a fabricat de-a lungul timpului mai multe game fiabile de anvelope de vara dedicate turismelor. Cel mai recent model – Ultrac Satin – proiectat de inginerii Vredestein a fost lansat in cadrul salonului auto de la Geneva si este destinat cu precadere segmentului premium de performanta ultra-inalta, intrand automat in atentia soferilor de autoturisme si de SUV-uri, deoarece, conform spuselor reprezentantilor companiei, “trendul de folosinta a autoturismelor mari cu motoare puternice pare unul de neoprit”.

Colaborarea fructuoasa a celor de la Apollo- Vredestein cu designerul Giugiaro continua, iar noul profil pare conceput special pentru “soferii priceputi”, acesta incorporand multiple imbunatatiri tehnologice create in centrul de cercetare si dezvoltare. Linia de anvelope pentru turisme Ultrac Satin se caracterizeaza prin performante deosebite, dupa cum declara purtatorii de cuvant ai renumitei companii:  “Indiferent de motorizare, din ce in ce mai multe autoturisme sunt caracterizate de mase si puteri ridicate. Acest lucru a facut ca Vredestein sa proiecteze anvelopele exact pentru aceasta piata: aceste anvelope de vara premium, de performanta ultra-inalta, permit autoturismului sa obtina performante de cel mai inalt nivel reducand in acelasi timp si emisiile de CO2.”

Proprietatile prin care se distinge noul model de anvelope de vara Vredestein Ultrac Satin se refera in special la un nivel foarte bun de aderenta pe carosabil umed, precum si la o rezistenta foarte scazuta la rulare. Noile anvelope 4×4 Ultrac Satin se incadreaza in clasa A de aderenta. Rasina din compozitia cauciucului benzii de rulare are rol in sporirea tractiunii, in timp ce un plus de aderenta este conferit de design-ul special al canelurilor, proiectate in forma literei Z, fapt ce asigura o manevrabilitate ridicata pe drumurile ude. Este notabil si faptul ca profilul benzii este asimetric si cauciucurile au suprafata de contact ovala, favorizand un excelent control al directiei in curbe, chiar si la deplasarea cu viteza, indiferent de schimbarile meteo.

Testul comparativ cu modelul anterior, Ultrac Cento, pentru dimensiunea  245/40R18 Y, a dezvaluit ca noile anvelope de vara sunt capabile sa franeze mai rapid cu 3,3 m pe carosabil uscat, la o viteza de 80 km/h sau mai mare. Pe langa manevrabilitatea imbunatatita, se constata si un nivel crescut de confort la volan, ceea ce nu poate fi decat imbucurator. Totodata, nivelul de zgomot este de 71 dB, iar eficienta de consum se incadreaza in clasa B/C (in functie de dimensiunea rotilor).

Cu dimensiuni intre 16-18 inch si avand indicii de viteza W-Y, gama de cauciucuri de vara Ultrac Satin poate fi o alegere inspirata pentru soferii de turisme puternice si masini 4×4. Compania urmeaza sa produca in viitorul apropiat si anvelope de dimensiunile 19 si 20 inch. Marele eveniment va fi insa lansarea unui model in editie limitata – anvelope Vredestein Ultrac Satin Hardwell Edition, in colaborare cu DJ Hardwell, fabricate in numai 225 de bucati disponibile pentru dimensiunea 225/45R17Y care sunt destinate pentru masini Audi A3 si Mercedes-Benz CLA.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope