Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Un specialist in anvelope auto este mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu. Noi am intocmit o lista cuprinzand 6 branduri mai renumite care au lansat pe piata cauciucuri omologate si din linia de iarna, ideale pentru dotarea turismelor in conditii de temperaturi joase. Lista este numerotata alfabetic.

Marca: Bridgestone

Profile recomandate:

  • Anvelope de iarna Blizzak LM-32
  • Anvelope de iarna Bridgestone Blizzak LM-30

Marca: BF Goodrich

Profile recomandate:

  • G-Force Winter 2 – un foarte bun comportament pe carosabil acoperit de zapada, confort sporit datorita zgomotului redus (69 dB) si un excelent raport calitate-pret.

Marca: Continental

Profile recomandate:

  • Linia de anvelope iarna fabricata de Continental – ContiWinterContact TS850 include dimensiuni potrivite pentru echiparea de masini 4×4. In plus, testele ADAC (din 2014) pentru anvelope ContiWinterContact TS 850 pe dimensiunea 195 / 65 R15, le-au clasat pe locul 1 dintr-un total de paisprezece modele apartinand altor producatori.

Marca: Dunlop

Profile recomandate:

  • Anvelope de iarna model Dunlop Winter Response 2. Avantaje: manevrabilitate excelenta, clasa de aderenta B pe suprafete umede, zgomot redus (67dB).

Marca: Firestone

Profile recomandate:

  • Anvelope de iarna Firestone Winterhawk 2 Evo

Marca:  Michelin

Profile recomandate:

  • Anvelope de iarna Michelin Alpin 5 – clasa de aderenta B pe drumuri umede.
  • Anvelope de vara omologate Michelin CrossClimate. Avantajul suprem al acestora consta in faptul ca se adapteaza usor oricaror conditii de vreme, sfidand trecerile bruste de temperatura. Acest model se incadreaza in clasa de aderenta pe carosabil umed – A si prezinta performante net superioare anvelopelor all season obisnuite. In plus, faciliteaza un consum de combustibil redus.

In magazinul nostru online de anvelope, va intampinam in acest sezon cu preturi promotionale si o bogata diversitate de branduri si modele de cauciucuri iarna si all season. Toate comenzile efectuate vor fi onorate in termen de 24/48h!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope