Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Oricine a inventat termenul de „anvelopă all season” la sfârșitul anilor 1970 nu a încercat probabil să inducă în eroare cumpărătorii de pneuri. În schimb, ei încearcă să se alăture cu Tiempo, un ansamblu de succes al lui Goodyear, un model de anvelopa minunat „pentru toate anotimpurile, pe tot parcursul anului”, potrivit expertilor.

Cu toate acestea, confuzia aproape universală a izvorât din denumirea de anotimp. Majoritatea oamenilor au convingerea greșită că anvelopele pentru tot parcursul sezonului sunt mai bune la precipitatiile de primăvară și ploile toamnei decât pneurile obișnuite. (Anvelopele obișnuite au devenit cunoscute sub numele de vară sau iarna.)

Iată adevărul: „Tot sezonul” nu înseamnă că anvelopele au performanțe excelente în toate anotimpurile. Aceasta înseamnă că anvelopa este un compromis – pentru a oferi șoferilor anvelope care să ofere performanțe adecvate pe tot parcursul anului și să le salveze problemele de a schimba anvelopele înainte și după iarnă.

Dar „mobilitatea în zăpadă” nu este același lucru cu „aderența bună în zăpadă”. Tracțiunea pe zapada a anvelopelor all season variază de la mare la aproape nici unul. Și o anvelopa all season   are o aderență mai mică la umezeală decât o anvelopă de vară de același tip de la același producător. Astfel, iarna este singurul sezon în care o anvelopă all season oferă mai multă tracțiune decât o anvelopă de vară. Dacă locuiți unde nu ninge niciodată, anvelopele all season sunt optiunea ideala.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope