Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

BF Goodrich nu face rabat de la calitate si performanta cand vine vorba de anvelope 4×4, iar modelul “KO2” inseamna beneficii-cheie pentru activitati on-road si off-road. Modelul All Terrain T/A KO2 a fost proiectat sa serveasca si sa indeplineasca necesitatile camionetelor si vehiculelor utilitare sport.

Destinat echiparii de vehicule de talie si sarcina mare, a doua generatie a gamei KO prezinta un potential inalt sa ofere o tractiune sporita in orice conditii, pe langa durabilitatea exceptionala.

Cand vine vorba de testarea unui asemenea tip de anvelope, pentru a vedea daca avantajele nu sunt supraestimate, un drum cu pietris este ideal ca dificultate.

BF Goodrich a demonstrat performantele celui mai nou model al sau pentru activitati off-road, in cadrul unui eveniment de curse care a fost special planuit in apropierea datei de lansare pe piata a acestor anvelope. Nu este teren mai bun in lume, precum in Peninsula Baja din inima Mexicului, pentru a supune noile cauciucuri la provocarile unor drumuri accidentate si dificile.

Daca ai nevoie de cauciucuri fiabile si durabile 4×4, dar nu ai timp sa mergi personal sa le procuri, poti opta pentru un magazin online anvelope auto care cuprinde o varietate larga de produse vara, iarna si all season.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope