Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelope agricole (R1 agricole)

Acestea sunt anvelopele tipice pe care le găsiți pe majoritatea tractoarelor. Acestea sunt cele mai agresive cauciucuri pe care le puteți obține pentru tractorul dumneavoastră. Ele sunt ideale pentru condiții de noroi.

Deoarece sunt anvelope foarte agresive, ele sunt ideale pentru munca pe teren. O să vă treacă prin toate condițiile, dar nu și în condiții de noroi.

 

Anvelope turf (R3 turf)

Anvelopele turf sunt foarte frecvente. Veți vedea pe terenul de golf sau la tractorasele de tuns iarba.

Le folosiți pentru a evita deteriorarea ierbii. Nu vor lăsa amprentele de pe suprafața lor ca o anvelopă de fermă. Ele ajută la distribuirea uniformă a greutății fără a face urme pe gazon.

Anvelopele Turf nu oferă o putere de cuplu și vor aluneca în condiții umede. Dacă utilizați anvelope de gazon, este mai bine să le utilizați în condiții de teren uscat.

 

Anvelope de construcție (anvelope R4 mai puțin agresive)

Anvelopele de tractor pentru construcții sunt confectionate dintr-un material mai dificil decât pneurile dvs. agricole tipice. Ideea din spatele acestui tip de anvelopă este de a da unui tractor un pic de tracțiune pe un șantier de construcții.

Se pot ocupa de trasnportul unor greutăți mari cum ar fi bucatile de pavaj. Ele sunt ideale în primul rând ca echipamente de construcție ca un stivuitor.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope