Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania producatoare de anvelope ce isi are sediul central in localitatea Nokia din Finlanda poate fi considerata unul din pionierii in domeniul fabricarii de cauciucuri de iarna. Nu vom intra in amanunte legat de istoria si expansiunea acestui brand, ci ne vom referi strict la selectia noastra de pneuri specializate de iarna marca Nokian.

Linia de anvelope iarna Nokian WR D3 a fost proiectata avand ca obiectiv imbunatatirea modelului predecesor – Nokian WRG2. Ambele game sunt destinate echiparii vehiculelor din clasa turisme, mare sau medie. Nu este un secret faptul ca aceste anvelope au obtinut punctaje maxime si aproape maxime, fiind pe locurile fruntase la competitii diverse si testarile organizate de diferite autoritati in domeniu, cum ar fi ADAC, ACE Auto Club Europa, AUTO BILD. Testele efectuate au ilustrat ca modelul Nokian WR D3 exceleaza la capitolul aderenta pe suprafete carosabile pline de zapada si gheata. Este un avantaj major pentru ca, implic, scade si distanta de franare, iar rularea devine mai sigura. Stabilitatea in curbe la rularea cu viteza a fost, de asemenea, imbunatatita in mod vizibil la aceste cauciucuri pentru turisme cu prevazute cu profil simetric.

Nu in ultimul rand, nivelul acvaplanarii este unul diminuat, datorita design-ului modern al benzii de rulare care include santuri specializate in inlaturarea mai rapida si mai eficienta a zapezii si noroiului acumulate de roti. Daca stiti ca urmeaza sa efectuati trasee lungi pe timp de iarna, in conditii dificile, va recomandam sa optati pentru un model de anvelope iarna ranforsate, cum ar fi Nokian WR A3 etc.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope