Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Parerile in ceea ce priveste anvelopele all season sunt impartite, unii experti in domeniu declarandu-se pro, in timp ce altii le recomanda numai pentru soferii care tranziteaza regiuni cu climat mai bland sau pentru soferii care nu se deplaseaza in sezonul hibernal foarte mult in zonele cu ierni aspre. Etichetarile europene aplicate prin lege noilor modele de anvelope auto fac posibila identificarea celor mai performante linii proiectate pentru vehicule tip turisme, cargo si off-road. Revistele de specialitate sunt, de asemenea, un mijloc eficient de a afla noutati din lumea cauciucurilor, tehnologiile care stau la baza acestora si alte stiri de interes pentru conducatorii auto de pretutindeni.

Ultimul numar al revistei Auto Bild Allrad contine un segment dedicat testelor efectuate pe 8 anvelope all season, rezultatele vorbind de la sine. Ca de obicei, scenariul testarii s-a desfasurat in conditii variate: pe carosabil uscat, pe drumuri umede si pe sosele acoperite de zapada, locatia aleasa fiind Noua Zeelanda, iar vehiculul de teste fiind o Skoda Yeti.

Nu a fost o surpriza ca modelul de anvelope Michelin CrossClimate s-a clasat pe primul loc, la egalitate cu Goodyear Vector 4Seasons Gen-2, ambele obtinand rating-ul “exemplar”.

Urmatoarele locuri le-au revenit liniilor: Vredestein Quatrac 5, Nokian Weatherproof, Pirelli Cinturato All Season. Produsele Uniroyal si Falken au creat o impresie “satisfacatoare”, in timp ce modelul fabricat de Nexen Tire a ocupat doar ultimul loc in competitie.

In concluzie, daca doriti sa achizitionati anvelope pentru patru anotimpuri fiabile, merita sa va dotati autoturismul cu Michelin CrossClimate. O investitie avantajoasa o pot constitui si urmatoarele patru clasate.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope