Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC) a reluat testele pentru anvelope pentru turisme de dimensiuni normale selectand 16 profile de vara avand dimensiuni 195/65R15.
Noul test complet din anul curent indica o micsorare a influentei anvelopelor produse de Continental. Astfel, locul prim i-a revenit modelului fabricat de Pirelli, urmat imediat de Bridgestone, care au trecut cu brio de testele pe carosabil umed. Este stiut faptul ca cei de la clubul automobilistic german pun foarte mare accent pe rezultatele obtinute in urma testelor la rularea pe suprafete carosabile umede, iar acest test nu a facut exceptie.

Sunt notabile si performantele de rulare realizate de modelele de anvelope de vara Goodyear si Dunlop, in timp ce noile cauciucuri Nokian si Vredestein s-au clasat inainte de pneurile proiectate de francezii de la Michelin. In schimb, linia de anvelope Michelin Energy Saver + asigura o uzura foarte redusa alaturi de un consum de carburant extrem de scazut.

In concluzie, daca va intereseaza sa achizitionati anvelope fiabile de vara pentru turisme, puteti conta pe performantele dovedite ale unor modele de cauciucuri precum: Goodyear EfficientGrip Performance, Pirelli P1 Verde, Dunlop Sport BluResponse, Nokian Line, Vredestein Sportrac 5, Michelin Energy Saver Plus etc. Montand oricare din aceste modele pe vehicul propriu, in concordanta cu sugestiile constructorului, veti dispune de deplasari line atat in mediul urban, cat si pe distante lungi, beneficiind de o manevrabilitate si siguranta de exceptie indiferent de starea vremii pe intregul parcurs al sezonului estival.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope