Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Privitor la volumele de productie in industria de manufacturiere a anvelopelor auto, numarul de plangeri este scazut. De cele mai multe ori, plangerile sunt legate de confortul resimtit in timpul deplasarii, dar si de uzura neuniforma a unor anvelope. Daca un consumator suspecteaza ca ceva este in neregula cu cauciucurile achizitionate, el poate contacta furnizorul direct pentru ca acestea sa fie inspectate. Daca expertii nu depisteaza cauza problemei, cauciucul este trimis inapoi la fabrica pentru o verificare mai amanuntita.

Motivele cele mai frecvente care stau la baza nemultumirilor sunt datorate uzurii pneurilor. Din pacate, efectele de uzura sunt cauzate de multe ori chiar de catre conducatorii auto, pentru ca acestia nu verifica periodic presiunea din anvelopele montate pe vehicule. Geometria sasiului trebuie si ea verificata la intervale regulate. Adesea, ca rezultat al suspensiei rotilor si uzura cauciucului, geometria directiei masini poate sa difere fata de valorile recomandate si acest fapt conduce la uzura neuniforma.

Nokian Tyres a investit sume colosale in dezvoltare, pentru a imbunatati durabilitatea cauciucurilor fabricate. De pilda, noua anvelopa Hakkapeliitta SUV 8 contine un amestec nou pentru materialul suprafetei benzii, la care s-a adaugat si fibre aramidice. In consecinta, durata de viata a fost optimizata, fara a fi afectata atunci cand vehiculul intalneste gropi in sosele sau cand cauciucul loveste bordura. Cu toate acestea, o anvelopa ramane doar o anvelopa si daca viteza este prea ridcata atunci cand vehiculul nimereste bordura, cauciucul va fi, bineinteles, afectat. Pentru a contracara acest gen de situatii, Nokian Tyres ofera clientilor si o asigurare valabila un an (asigurarea Hakka-turva) sau pana cand anvelopele se uzeaza ajungand la 4 mm. Asigurarea respectiva va acoperi costurile aferente schimbarii anvelopelor daca acestea au fost deteriorate in mod accidental. Asta inseamna ca daca un sofer loveste o groapa si cauciucul s-a deformat, va fi inlocuit cu unul nou, iar soferul nu plateste nimic.

Daca va ganditi sa “innoiti” vehiculul pe patru roti, puteti comanda anvelope online, in catalogul nostru regasindu-se o varietate larga de modele, atat de vara, cat si de iarna si all season, provenind de la branduri diferite.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope