Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Depozitarea corectă poate încetini îmbătrânirea anvelopelor.

  1. Temperatura

Temperatura depozitului trebuie să fie intre 15-25 ° C, fara a fi expuse la soare. Proprietățile cauciucului se pot schimba, afectând durata de viață finală a anvelopei, dacă temperatura este mai mare de 25 ° C sau mai mică de 0 ° C.

  1. Umiditate

Conditiile extrem de umede trebuie evitate. Umiditatea în aerul depozitului nu trebuie să fie atât de mare încât să se producă condens pe anvelope. Anvelopele nu trebuie depozitate în condiții de expunere la ploaie, stropi etc.

  1. Lumină

Anvelopele de vara  trebuie protejate de lumină, în special de lumina directă a soarelui și de o lumină artificială intensă, cu un conținut ridicat de ultraviolete.

  1. Oxigen și ozon

Ozonul are un efect puternic de deteriorare a anvelopei. Depozitul nu trebuie să conțină niciun echipament producătoare de ozon, cum ar fi lămpi fluorescente sau lămpi cu vapori de mercur, echipamente electrice de înaltă tensiune, motoare electrice sau orice alt echipament electric care poate genera scântei sau descărcări electrice silențioase.

  1. Deformarea

Dacă este posibil, anvelopele trebuie să fie depozitate liber în forma lor naturală, astfel încât acestea să nu fie supuse presiunii sau torsiunii. Deformările puternice dezvoltate în timpul depozitării îndelungate pot duce la rupere atunci când sunt presurizate.

  1. Solvenți, uleiuri, unsori, căldură

Anvelopele trebuie protejate în special de orice contact cu solvenți, uleiuri sau unsori, cu toate acestea pe termen scurt. Anvelopele trebuie, de asemenea, protejate de emițătoare puternice de lumină și pulverizare de la sudarea electrică.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope