Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Anvelopele supraumflate sunt cel mai frecvent rezultatul pompării a prea mult aer in momentul umflarii sau a unei cresteri importante a temperaturii. Deși o anvelopă poate părea că are nevoie de o anumită cantitate de aer, este important să cunoașteți și să respectați nivelurile specificate pentru mașina dvs. Unele dintre consecintele  unor anvelope care sunt supraumflate includ:

  • Sansa crescuta de daune
  • Risc mai mare de explozie
  • Creșterea zgomotului la rulare
  • Reducerea eficienței consumului de combustibil
  • Emisii crescute

Presiunea adecvată a pneurilor pentru autovehiculul dvs. poate fi găsită cel mai adesea pe un autocolant de pe stalpul de langa ușa șoferului. La anumite masini aceste indicatii sunt in zona busonului de alimentare.

Presiunea marcată pe autocolant este presiunea pe care ar trebui să o utilizați. Nu trebuie să utilizați niciodată presiunea care este afișată pe anvelope, deoarece această presiune este presiunea maximă pe care anvelopa de iarna sau de varaeste proiectată să o suporte.

Deoarece anvelopele se potrivesc mai multor modele de vehicule care au greutati diferite, inginerii au calculat presiunea optimă pe care ar trebui să o efectueze anvelopele dvs. și acest lucru este prezentat în manualul de utilizare al autovehiculului.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope