Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Compania producatoare de anvelope auto, Continental, a castigat un mult ravnit premiu la testul pe 2016 organizat de revista nr. 1 pentru soferi in Regatul Unit, Professional Driver.

Professional Driver noteaza in paginile sale, cu referire la performantele demonstrate de modelul ContiPremiumContact 5: “testarile au evidentiat punctele forte: aderenta ridicata pe suprafetele umede si economie de combustibil, alaturi de un confort sporit in timpul deplasarii”. Aceasta revista de succes din Marea Britanie celebreaza cele mai bune produse destinate predominant soferilor privati. Testarile se axeaza de obicei pe anvelope de performanta exceptionala, de calitate superioara, care se disting inclusiv prin nivelul de siguranta si confort oferit, pentru a putea recomanda ulterior cele mai eficiente modele.

Managerul din cadrul departamentului de Marketing al Produsului la Continental, Scott Benbow, declara ca: “Acest premiu acordat liniei de anvelope ContiPremiumContact 5 este o confirmare a calitatilor deosebite prezente la anvelopele noastra, fiind o marturie a angajamentului nostru de proiectare a unor produse de performanta. Linia este perfecta pentru o paleta larga de masini, de la autoturisme compacte pana la versiuni de lux. Se remarca indeosebi prin oferirea de distante mai scurte pe drumurile uscate si ude. Imprumutand din caracteristicile modelelor predecesoare, ContiSportContact 5 si ContiEcoContact 5  noile anvelope sunt o optiune de top pentru soferii profesionisti, asigurand o excelenta manevrabilitate si o rezistenta redusa la rulare”.

Va asteptam in sediul nostru din Bucuresti si pe site-ul oficial Steffco unde veti gasi un vast magazin de anvelope online, cu oferte imbatabile. Serviciile noastre de transport rapid si livrare la domiciliu sunt disponibile pentru mai multe orase din tara, astfel incat aveti oportunitatea sa va montati cele mai bune cauciucuri vara, iarna si all season pe vehiculul propriu, beneficiind de un sofat sigur gratie produselor de calitate pe care le comercializam!

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope