Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Modelul de anvelope vara fabricat de Continental SportContact 6  a fost “incoronat” in urma testelor realizate de Evo in aceasta vara, drept cel mai bun model de pe piata.

Testele, conduse pe un circuit de curse, s-au bazat pe testarea acestui model pe dimensiunea 235/35 R19, alaturi de alte 8 anvelope de la alte marci. Criteriile au privit: performanta si manevrabilitatea anvelopelor, dar si calitatea, siguranta etc. In principal, secretul reusitei acestor noi anvelope este datorat capacitatilor deosebite la franare.

In urma testelor realizate, Evo a comentat: “Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Continental ne-a facut cea mai buna impresie. Rezultatele obtinute in urma testelor pe carosabil uscat au fost excelente. Si la testul pe suprafete umede, modelul SportContact 6 s-a remarcat”.

Noua gama de anvelope creata de Continental, include dimensiuni intre 19-23 inch, fiind destinata echiparii de masini sportive si a vehiculelor de putere inalta cu tehnologii care imbunatateste stabilitatea si siguranta rularii la viteze ridicate, cum ar fi pentru circulatia in regim de autostrada.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope