Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Modelul de anvelope vara fabricat de Continental SportContact 6  a fost “incoronat” in urma testelor realizate de Evo in aceasta vara, drept cel mai bun model de pe piata.

Testele, conduse pe un circuit de curse, s-au bazat pe testarea acestui model pe dimensiunea 235/35 R19, alaturi de alte 8 anvelope de la alte marci. Criteriile au privit: performanta si manevrabilitatea anvelopelor, dar si calitatea, siguranta etc. In principal, secretul reusitei acestor noi anvelope este datorat capacitatilor deosebite la franare.

In urma testelor realizate, Evo a comentat: “Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Continental ne-a facut cea mai buna impresie. Rezultatele obtinute in urma testelor pe carosabil uscat au fost excelente. Si la testul pe suprafete umede, modelul SportContact 6 s-a remarcat”.

Noua gama de anvelope creata de Continental, include dimensiuni intre 19-23 inch, fiind destinata echiparii de masini sportive si a vehiculelor de putere inalta cu tehnologii care imbunatateste stabilitatea si siguranta rularii la viteze ridicate, cum ar fi pentru circulatia in regim de autostrada.

Comments are closed.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope