Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Pneurile de teren sunt un fel de anvelope pentru autovehicule care folosesc o suprafață profundă pentru a asigura o mai mare tracțiune pe suprafețele neasfaltate, cum ar fi murdărie, noroi, nisip sau pietriș. În comparație cu anvelopele de gheață sau de zăpadă, ele nu au știfturi, dar conțin caneluri mai adânci și mai largi menite să ajute firul să se scufunde în suprafețe de noroi sau pietriș.

Pe o anvelopă off-road Matador  , adâncimea mult mai adâncă a benzii de rulare este mult mai greu de înfundat. Și chiar dacă aceste goluri în modelul benzii de rulare sunt pline de murdărie și noroi  există suficient cauciuc în contact cu solul pentru a păstra suficientă frecare pentru a mișca vehiculul. De fapt, cu pneuri de teren în general mult mai mult cauciuc este în contact cu solul în orice moment decât cu o anvelopă obișnuită.

Desigur, cu mai mult cauciuc în contact cu solul și mult mai multe frecare create, acest lucru are de asemenea două defecte majore:

Când se află pe o suprafață normală a drumului, acestea se vor uza mult mai repede decât un pneu conceput pentru utilizarea pe șosea. Anvelopele de șosea care se deplasează pe o suprafață normală a drumului creează o frecare repartizata uniform pe o suprafata mai mare anvelopei.

Pentru off-road, aceste anvelope sunt cele mai bune, dar pe drumul normal nu se recomandă utilizarea anvelopei de teren.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope