Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

O companie de anvelope cheltuie aproximativ 1 milion de dolari pentru a dezvolta cauciucurile pentru o mașină ca Dodge Viper. Rezultatul va avea efecte de neimaginat, se va tine cont capacitatea de acvaplanare și va da șoferului o avertizare amplă că se apropie de limita de aderență.

Rezultatul: Dacă cauți înlocuirea cauciucului pentru un vehicul construit pentru performanță, atunci cele mai bune anvelope cu performanțe maxime vor fi cele care au venit pe mașina ta din fabrica, adica anvelopele originale. Daca ati cheltuit o suma mare de bani achizitionand masina, sfatul specialistilor este sa nu va zgarciti la inca cateva sute de lei, euro sau dolari punand alta marca de anvelope pe masina.

Acestea fiind spuse, daca doriti sa ramaneti cu anvelopele originale, acestea  nu vor împlini nevoile dvs. dacă acele anvelope nu ar fi destinate performanțelor ridicate pe care le urmăriți. O masina Porsche de exemplu, nu ar functiona la capacitatea maxima de rulare dacă s-ar monta anvelopele originale Dunlop ale unui  Mustang.

De retinut ceea ce nu trebuie să faceti în căutarea de anvelope: stați departe de „anvelope ultra-performante pentru toate anotimpurile”. Anvelopele de ansamblu renunță la aderența pe șosele și umezeală pentru tracțiune la temperaturi sub îngheț.

Termenul de înaltă performanță a indicat odată anvelopele care oferă cea mai buna aderență.

Acum, unii vânzători au creat termeni pentru anvelope care au mult mai multă tracțiune decât vechea nomenclatură UHP. Anvelopele care sunt chiar mai lipicioase sunt uneori numite „vară de performanță extremă”.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope