Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Este important sa inspectati anvelopele montate pe vehiculul dumneavoastra,inainte de orice calatorie. De multe ori, conducatorii auto grabiti, au nenorocul sa se loveasca de problema neplacuta a penelor de cauciuc. Pana de cauciuc poate fi recunoscuta usor si exista modalitati prin care sa preveniti situatiile acestea.

O alternativa de a prelungi durata de viata a anvelopelor este sa montati modele runflat – acestea ofera un plus de stabilitate, in caz de pana si sunt utile mai ales atunci cand circuli in regim de autostrada, ruland cu viteza mai ridicata. Totusi, este recomandata utilizarea modelelor de anvelope runflat in situatia automobilelor dotate cu senzori de presiune in pneuri.

Daca vi se intampla ca una din anvelope sa se dezumfle in timp ce va aflati in trafic, este imperativ sa o schimbati numaidecat. Puteti pune cricul si apoi instala cauciucul de rezerva / umfla roata problematica cu ajutorul unui compresor de aer, daca dispuneti de asa ceva. Ultima varianta nu este totusi una ideala pe termen lung.

Daca intentionati sa inlocuiti personal roata dezumflata cu cea de rezerva, verificarea presiunii este un prim pas util.

Cand va deplasati in mediul urban, nu este exclus ca anvelopa sa se taie din cauza unei sine de tramvai sau din alte motive. Uneori, se poate sa nici nu va dati imediat seama ca aveti de-a face cu o pana, mai ales daca e vorba de rotile din spate. Primele semnale se manifesta prin resimtirea instabilitatii in comportamentul vehiculului la drum, presiunea redusa rapid, ingreunarea manevrelor de virare, o amortizare mai slaba a gropilor si denivelarilor de pe sosea. De asemenea, zgomotele dubioase , un demaraj slab, modul de reactie diferit al suspensiei pot fi alte simptome dupa care recunosti o pana.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope