Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Având elementele necesare vă vor ajuta să schimbați sau să fixați o anvelopă imediat ce va fi nevoie, minimizând eventualele deteriorări ale anvelopei. Consultați informațiile de mai jos pentru sfaturi despre cum să remediați o pana la anvelopă , instrucțiuni de schimbare a anvelopei si o listă de instrumente necesare. Pentru o evaluare profesională, totusi este recomandat sa mergeti la un service specializat.

Dacă conduceți cu anvelope all season care pierde continuu aer sau are o perforare, este foarte important pentru siguranța dumneavoastră să o inspectați imediat. Un specialist de la service trebuie să inspecteze interiorul și exteriorul pentru a determina dacă reparația anvelopelor este posibilă sau dacă trebuie înlocuită. Serviciile de reparații anvelope pot ajuta la:

  • corectarea punctele de pe suprafața de rulare
  • Prevenirea deteriorarii suplimentară a pneurilor
  • Menținerea presiunii aerului la nivelul producătorului recomandat

Există, bineînțeles, situații în care repararea anvelopelor nu este un răspuns corect. Ar trebui să înlocuiți anvelopa, în loc să încercați să o reparați, dacă aveți de-a face cu oricare dintre următoarele situații:

  • Dacă observați o umflatură pe peretele lateral al unei anvelope, ar trebui să înlocuiți anvelopa imediat. Acestea sunt semne care duc la defectarea anvelopei și ar putea fi periculoase.
  • Dacă o anvelopă a căzut din cauza unei lovituri, acea pneu trebuie înlocuită imediat.
  • Dacă o anvelopă a suferit o lovitura puternica sau alte daune semnificative, ar trebui să înlocuiți imediat, mai degrabă decât să încercați să o reparati

Cum să găsiți gaura în anvelopă

Observati o pierdere continuă în presiunea aerului din anvelope? Înainte de a încerca să remediați o anvelopă, va trebui să găsiți sursa scurgerii.

În primul rând, verificați dacă găsiți un șurub, cui sau alte tipuri de resturi care ies din anvelopă. Dacă nu, găsirea sursei de scurgere poate fi un pic dificilă – dar avem un truc care ne va ajuta să facem acest lucru ușor.

Va trebui să umpleți o sticlă cu un lichid de săpun și soluție de apă de la baza de ulei vegetal sau de lichid de detectare a scurgerilor aprobat de producătorul anvelopelor.

Umflați anvelopa și apoi pulverizați întreaga anvelopă cu solutia din sticla.

Pe măsură ce solutia se prelinge pe suprafața de rulare a anvelopei, ar trebui să observați o mică erupție de bule, chiar acolo unde se află puncția.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope