Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Este esential sa aveti in vedere cateva aspecte, pentru o functionare optima a vehiculului la drumuri lungi.

Verificati presiunea anvelopelor de vara montate corespunzator.

Este necesar sa verificati nivelul uleiului si eventual sa schimbati filtrul de ulei, pentru a evita uzura componentelor motorului.

Daca ati circulat cu anvelopele de vara iarna, este posibil ca zona din jurul rotilor sa pastreze urme de sare si alte substante ramase dupa topirea zapezii. Curatati anvelopele si zona de sub masina, insistand printr-un jet mai mare de presiune.

Filtrele de aer trebuie si ele schimbate, pentru a reduce consumul de carburant (10%). Este o investitie putin costisitoare, dar care va va avantaja pe termen lung.

Si stergatoarele trebuie verificate si eventual, inlocuite, pentru o functionare cat mai eficienta pe vreme ploioasa.

Placutele de frana se pot uza din cauza temepraturilor inalte. Din acest motiv, va recomandam sa nu va zgarciti si sa inlocuiti placutele cand este necesar.

Aerul conditionat pe timp de vara este un accesoriu foarte necesar si util, pentru ca ajuta la crearea unui confort sporit in timpul deplasarilor. Asigurati-va ca sistemul de clima auto functioneaza in parametri normali, pentru a nu va trezi cu surprize neplacute. Iar daca inainte de a activa aerul conditionat, vei parcurge urmatorii pasi, ambientul se va  raci mai repede si mai eficient: trebuie sa deschizi toate geamurile, permitand o ventilare mai rapida. Este ideal ca echilibrarea temperaturii interioare sa se faca progresiv, treptat, pentru a nu va expune la o schimbare prea brusca, ce poate afecta sanatatea.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope