Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Verificați presiunea anvelopei la fiecare 4-5000 de kilometrii pentru o intretinere corecta.

Anvelopele ar trebui să fie umflate când se răcesc la recomandările producătorului vehiculului tipărite pe placuta ușii vehiculului sau în manualul proprietarului vehiculului. Nu asteptati sa atingeti  limita maximă ștampilată pe un perete lateral al anvelopei.

Rotiți anvelopele la fiecare 8000-10.000 de kilometrii pentru a ajuta la egalizarea uzurii benzii de rulare.

Obțineți alinierea roților așa cum este specificat în manualul de utilizare al autovehiculului dvs. sau imediat ce simțiți că roata „trage”.

Verificați vizual anvelopele pentru nereguli în uzura benzii de rulare, deoarece acestea ar putea indica probleme cu alinierea sau presiunea.

Presiunea necorespunzătoare a aerului în anvelope poate conduce la o multitudine de probleme – de la uzura anvelopelor neuniformă și accelerată, până la deteriorarea structurii și chiar și la consumul mai mare de combustibil. Consumatorul mediu ar putea îmbunătăți kilometrajul de combustibil cu 3,3% pur și simplu păstrând anvelopele în mod corespunzător umflate. Pe baza prețului curent al combustibiului i și a unui rezervor plin, suma cheltuita  ar putea fi economisita cu fiecare alimentare.

Dunlop recomandă verificarea lunară a  anvelopei sau înainte de o călătorie lungă. Anvelopele ar trebui să fie umflate conform recomandărilor producătorului vehiculului imprimate pe placa de ușă a autovehiculului sau în manualul proprietarului vehiculului.

Întreținerea adecvată a autovehiculelor și pneurilor este o investiție bună, deoarece se traduce în performanțe optime de conducere, economii semnificative de costuri și un consum mai bun de carburant.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope