Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Verificați adâncimea benzii de rulare

Verificați adâncimea benzii de rulare plasând marginea unui ban cu capul în jos în canelurile benzii de rulare a anvelopei. Dacă poți vedea toat silueta de pe moneda, e timpul pentru un nou set de anvelope.

Nu cumpărați niciodată un singur pneu – cel mai bine este să înlocuiți simultan toate cele patru pneuri, dar cel puțin să fie cumpărate ca perechi de axe (ambele fronturi). Rotirea anvelopei la fiecare 8000 de km sau  la 15 000 de km va ajuta să vă asigurați că toate cele patru pneuri au acelasi grad de uzura.

Verificați uzura uniformă

Când verificați adâncimea benzii de rulare, verificați atât marginea interioară cât și cea exterioară a anvelopei. În mod obișnuit, uzura anvelopei este, de obicei, un semn că mașina dvs. este în afara alinierii. Alinierea corectă optimizează manevrabilitatea și ajută la prevenirea uzurii prematură a pneurilor.

Căutați deteriorarea anvelopei

Când verificați presiunea, inspectați părțile laterale ale anvelopelor pentru găuri, coroziuni, fisuri și tăieturi. Astfel de daune de multe ori nu pot fi reparate și vor necesita înlocuirea anvelopei.

Echilibrarea anvelopelor

Dacă autovehiculul dvs. dezvoltă o vibrație  sau o trepidatie la o anumită viteză, este posibil ca una dintre anvelopele dvs. să-și piardă greutatea. Aducerea anvelopelor dvs. în  linie cu celelalte este o treabă destul de ieftină.

Cumpărați anvelopa potrivită pentru drumurile pe care le folositi

Cele mai multe mașini vin cu anvelope de tip all season. Dacă locuiți in afara orasului si circulati mult pe drumuri nationale sau pe soseaua de centura, luați în considerare un set de anvelope de zăpadă dedicate pentru iarna, aceastea fac minuni pentru siguranță. Dacă locuiți intr-o zona  unde este întotdeauna cald și uscat, anvelopele de vară de performanță pot îmbunătăți considerabil manevrabilitatea mașinii.

Si cel mai important: Nu ezitați să înlocuiți o anvelopă uzată sau deteriorată

Anvelopele nu sunt ieftine, dar sunt vitale pentru siguranța dvs. și a ocupanților mașinii. Amintiți-vă, anvelopele sunt singurul lucru care vă conectează mașina la drum. Caracteristicile avansate de siguranță, cum ar fi frânele antiexplozive și controlul electronic al stabilității, nu își pot face munca de salvare fără patru anvelope bune.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope