Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

După o scurtă privire la o anvelopă de vară, s-ar putea să credeți în mod eronat că anvelopa a fost folosită și purtată într-o stare aproape de distrugere. Cu toate acestea, acest lucru se datorează faptului că anvelopele de vară prezintă o suprafață de rulare extrem de mică. Acest lucru înseamnă că nu veți avea prea multă aderență dacă lăsați anvelopele pe mașină și încercați să conduceți în condiții de îngheț sau în condiții de zăpadă, de aceea trebuie să aveți un set de anvelope de iarnă sau all season puse imediat după vreme se răcește.

Șanțurile existente vor ajuta la eliminarea apei dacă conduceți în timpul unei furtuni și acvaplanarea nu va deveni o problemă decât dacă nivelul apei devine periculos de ridicat. Cu toate acestea, dacă conduceți frecvent în ploaie, luați în considerare un tip diferit de anvelope.

Suprafata de contact cu drumul mai mare

Producătorii proiectează anvelope de vară pentru a avea cât mai mult contact fizic cu suprafața drumului posibil. Acest lucru vă poate face să vă simțiți mai conectați la drum în timp ce vă deplasați prin curbe sau călătoriți pe autostradă. Mulți șoferi preferă această experiență, mai ales atunci când se angajează în excursii de vară pe șosea. Este ideal pentru drumuri uscate și netede.

Deși anvelopele de vară au o mulțime de beneficii, este posibil să trebuiască să sacrificați un pic din confortul dvs. Datorită conexiunii rutiere sporite și a pereților laterali mai mici, veți simți mai amețitor toate gropile și denivelarile de pe șosea. Acest lucru ar putea însemna o mică rigiditate și disconfort după o călătorie lungă, în funcție de nivelul dvs. de toleranță.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope