Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Daca ne este frig, mai punem o haina pe noi sau ne apropiem de semineu dar ce facem iarna cu masinile noastre? Cum le protejam?

Există câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a vă pregăti mașina pentru iarnă, inclusiv pentru instalarea anvelopelor de iarnă. Dacă nu ați renuntat inca la anvelopele all-season in favoarea celor de iarna, acum este momentul perfect pentru a face acest lucru. Dar cât de mult știm cu adevărat despre această necesitate a mașinii in anotimpul iarnă?

Sunt special concepute pentru condiții de conducere în timpul iernii

Dacă aveți anvelope all season, s-ar putea să vă întrebați de ce anvelopele de iarnă sunt chiar necesare. Faptul este că anvelopele de iarnă sunt concepute special pentru a face fata pe gheață, zăpadă, ploaie și temperaturi scăzute. Deși anvelopele all season pot fi ideale pentru o varietate de condiții de conducere, cum ar fi drumurile ude și zăpadă ușoară, pur și simplu nu sunt echipate pentru iernile dure, în ciuda a ceea ce sugerează și numele. De aceea, când se apropie sezonul rece, este vital să le dezactivați pentru variantele de iarnă robuste.

Suprafața de rulare este importantă

Anvelopele de iarnă sunt echipate cu un model special de rulare unidirecțională, care împinge efectiv zăpada și gheața. Ele au, de asemenea, o adâncime mai profundă a benzii de rulare decât omologii lor all season, pentru o performanță mai bună în condiții de drumuri cu zăpadă. Anvelopele de iarnă sunt, de asemenea, fabricate cu compuși speciali care pot suporta temperaturi extreme.

Totuși, anvelopele all season  sunt realizate folosind un profil de rulare diferit, care este realizat pentru aderenta in condiii umede primăvara, vara și toamna.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope