Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Daca va intereseaza cele mai noi oferte de anvelope agricole provenind de la producatori renumiti, ca de exemplu BKT, ale carui modele de cauciucuri pentru  utilaje agricole pot fi vazute pe una din trei autovehicule precum tractoare, combine si altele asemanatoare, inseamna ca trebuie sa va familiarizati cu noile tehnologii aparute in domeniu. Va prezentam o parte din acestea.

Modelul AMAX TERIS a intrat nu de mult pe piata, insa a dobandit rapid o apreciere bine-meritata printre soferii de vehicule agricole. Printre soferii incepatori, intrebari de genul “sunt destinate aceste anvelope sa ruleze pe intreg parcursul anului, incepand cu luna februarie” sau “ce anvelope sa-mi iau pentru lucrarile in camp de toamna?” sunt frecvente. Noile anvelope BKT AMAX TERIS reusesca sa intampine provocarile pe teren, sfidand suprafetele de pamant alunecoase, pline de noroi si gropi de apa. Acest fapt se datoreaza tehnologiei inovatoare ce vizeaza proprietati de auto-curatare speciale. Este un motiv in plus de a orienta catre aceasta marca si acest model specific de cauciucuri agricole pentru tractoare.

Un alt argument favorabil montarii unui set de anvelope agricole dot nou din linia Amax Teris se refera la rezistenta sporita in fata socurilor, zgarieturilor mai serioase etc. Aceste cauciucuri tractor exceleaza si din punct de vedere al tractiunii, datorita compusilor speciali adaugati benzii de rulare. Design-ul profilului de rulare joaca si el un rol esential in obtinerea performantelor noii anvelope agricole tl marca bkt.

Parerea expertilor, conform revistelor de specialitate, este ca modelul Amax Teris al producatorului cauciucuri agricole BKT ofera un excelent raport pret-calitate.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope