Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Cu sediul central in provincia chineza Shandong, producatorul Windforce a devenit renumit pentru fabricarea si poriectarea de linii fiabile de anvelope radiale destinate autoturismelor, vehiculelor tip SUV, camioane si camionete etc.

Brandul chinezesc Windforce se bucura de recunoastere atat pe plan local, cat si la nivel international, iar specificatiile si design-ul acestora sunt proiectate in colaborare cu echipa R&D conform celor mai recente cerinte ale pietei. Liniile de anvelope cargo Windforce sunt realizate cu echipamente de ultima generatie si in conformitate cu un sistem strict de management al calitatii. Datorita constructiei robuste si design-urilor avansate, gamele de anvelope Windforce pot fi folosite cu succes oriunde in lume. Astfel, nu este de mirare ca au cucerit segmente de piata si continua sa castige popularitate mai ales in randul soferilor de vehicule comerciale si de transport.

Linia de anvelope Mile Max se remarca prin cateva particularitati deosebite si se adreseaza cu predilectie soferilor care conduc van-uri, camionete si alte vehicule asemanatoare. Cele trei caneluri in zig zag in combinatie cu blocurile laterale furnizeaza o excelenta stabilitate si un nivel sporit al tractiunii pe orice tip de suprafete carosabile.

Per total, ofera o buna manevrabilitate in linie dreapta si in curbe, simultan cu o uzura redusa.

Banda de rulare optimizata garanteaza calatorii line, confortabile si mai silentioase, zgomotul produs in miscare fiind diminuat gratie noilor tehnologii implementate.

Structura ranforsata si compusii rezistenti la abraziune ofera rezistenta la incarcaturi grele si faciliteaza obtinerea unui bun randament kilometric.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope