Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Inca de la infiintare, unul dintre obiectivele companiei Michelin a fost de a crea o schimbare si de a contribui la dezvoltarea societatii, in special de a face o diferenta in progresul mobilitatii bunurilor si a persoanelor. Noua gama de anvelope pentru turisme MICHELIN Energy Saver + ocupa o pozitia de leader in ceea ce priveste caracteristicile de longevitate si economie de carburant.

Linia de anvelope Energy Saver+ a demonstrat  un randament kilometric cu 20% mai mare si este foarte eficienta din punct de vedere energetic. Astfel, este posibila o economie semnificativa de pana la 60 litri mare  fata de modelul anterior al aceluiasi brand, datorita inovatiilor tehnologice implementate.

Un alt beneficiu consta in nivelul superior al aderentei datorita amprentei optimizate ce asigura o suprafata de contact mai mare cu 10% in comparatie cu generatia de cauciucuri anterioara.

Noul model de anvelope de vara Energy Saver+ este perfect  in vederea dotarii de berline, monovolume si vehicule citadine.

Pe langa faptul ca va ajuta sa economisiti carburant, modelul Energy Saver+ respecta mediul inconjurator si garanteaza o distanta de franare mai scurta(3).

Dispunand de un profil optimizat, noile anvelope vara se bucura de o reducere a caldurii acumulate in pneu. Tehnologia ECO’N’GRIP se bazeaza pe o formula ce faciliteaza coeziunea la nivel molecular si reduce efectul de incalzire a anvelopei. Rezistenta la rulare este de asemenea imbunatatita, datorita stratului de polimeri situat sub calea de rulare.

Noile si economicele anvelope MICHELIN Energy Saver PLUS au fost special proiectate pentru autoturisme mici si medii, servind in mediul urban sau extern, si detin beneficiul scaderii consumului de carburant. Profilul acestor anvelope a fost imbunatatit MICHELIN Energy Saver PLUS si astfel face posibila o rezistenta de rulare mai buna, cu emisii CO2 mai mici. Distanta de franare este de pana la 3 metri mai mica pe suprafetele carosabile umede fata de modelele rivale, durata de viata fiind cu pana la 10000 km mai ridicata. Tehnologiile Michelin de ultima ora aplicate au avut in vedere si inlocuirea aproape in intregime a carbonului cu dioxid de siliciu, un amestec  special fiind creat pentru banda de rulare a noilor anvelope vara – Durable Security Compound (DSC), compus din nu mai putin de 14 ingrediente separate fara uleiuri aromatice.

Avand o vechime de mai bine de 120 de ani in domeniul fabricarii de anvelope si oferind o gama extrem de variata indiferent de sezon, pasiunea Michelin pentru inovare continua sa se faca simtita cu fiecare linie pe care grupul francez o lanseaza pe piata.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope