Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

MPV-urile si furgonetele pot fi echipate pe timp de vara cu noua generatie de anvelope MPS 330 Maxilla 2, disponibila in 21 de dimensiuni populare pentru jante de la 14 la 16”, latimi de 165 mm-235 mm si indici de viteza P, Q, R si T. De ce v-ar avantaja montarea de anvelope cargo fabricate de Matador? Aflati in continuare!

Cauciucurile cargo model MPS 330 sunt recomandate pentru a fi utilizate pe intreg parcursul sezonului cald pe drumurile si soselele regionale, cat si pe autostrada. Punctele forte consta in constructia solida cu design robust, alaturi de o rezistenta sporita la uzura si cresterea randamentului kilometric. Drept rezultat al eforturilor producatorului cehoslovac de a crea un produs unic, noile anvelope asigura conditii optime de siguranta si confort pe durata deplasarilor, precum si scurtarea distantei la franarea pe suprafetele carosabile umede si uscate.

Caracteristicile noilor anvelope Matador proiectate pentru dotarea de masini comerciale, dube, furgonete etc., aduc in discutie si o capacitate de incarcare mai mare, datorita conturului plat si robustetii profilului benzii de rulare. Optimizarea pneurilor cu umeri solizi are drept effect o stabilitatea inalta la executarea de viraje, inclusiv pe vreme ploioasa. Asadar, soferii vor fi incantati sa afle ca pot transporta in perfecta siguranta incarcaturile. Vorbind de siguranta, trebuie sa amintim prezenta celor trei santuri circumferentiale late cu blocuri, inconjurate de striatii si muchii aderente, fapt ce genereaza scurtarea distantei de franare pe orice tip de drum chiar si conditii de vreme schimbatoare, asigurand o rezistenta foarta buna in fata riscurilor de acvaplanare.

In oferta noastra de anvelope de vara, iarna si de tip mixt, gasiti numeroase modele apartinand brandului Matador. Alte linii de anvelope cargo marca Matador ideale ca raport pret-calitate, pe care se poate baza cu success orice sofer al unei dube sau alt vehicul commercial asemanator, sunt seriile all season MPS 125 Variant All Weather si de iarna     MPS 530 Sibir Snow Van M+S.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope