Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Tehnologiile in domeniul agriculturii cunosc o evolutie rapida, iar tractoarele si combinele performante care se bazeaza pe multi cai putere trebuie sa fie dotate cu anvelope adecvate. Acesta este si motivul pentru care renumita companie Mitas s-a angajat in a oferi anvelope radiale de cea mai buna calitate pentru a facilita obtinerea de recolte bogate de catre fermieri.

Daca anvelopele nu sunt corespunzatoare echiparii noilor utilaje agricole, fermierii pot experimenta probleme ca de pilda o slaba productivitate, costuri marite pentru efectuarea lucrarilor, recolte slabe, pot pierde profitul si totodata pot reduce performanta masinariilor utilizate etc.

Avand in vedere atat riscurile, cat si avantajele pe care le implica activitatile agricole, este de presupus ca un fermier mai degraba va achizitiona anvelope de la un producator care exceleaza in domeniu sau care isi directioneaza toate resursele doar pentru fabricarea de anvelope agricole si off-road. Tocmai l-am descris pe producatorul de renume Mitas, care se poate lauda cu 70 procente din totalul vanzarilor care provin din vanzarile de cauciucuri agricole. Cand un fermier cumpara anvelope agricole radiale Mitas, se poate baza pe standarde inalte de calitate, durabilitate de serviciu si performante.

Drumurile acopera doar 0,3 la suta din suprafata de teren a Pamantului. 40 de procente reprezinta pamant destinat activitatilor agricole, iar restul ar putea fi definit ca o adevarata provocare. Pentru traseele off-road, oamenii au nevoie de anvelope Mitas pentru a dispune de performante de top si longevitate, economie de combustibil si de energie, dar si pentru a nu polua mediul inconjurator. Asadar, politica Mitas urmareste sa directioneze toate eforturile pentru a proiecta cauciucuri durabile cu tractiune excelenta, gratie unei amprente mar ice exercita presiune redusa la sol.

La fabricile mai vechi, productia de anvelope a inceput in anii 1930. In prezent sunt 5 fabrici: una in Statele Unite si alte patru in Europa. La inceputuri, Mitas produceau anvelope si tuburi pentru masini, motociclete si biciclete, iar numele brandului a devenit oficial din 1947. Compania s-a axat pe proiectarea de anvelope agricole din 2004, cand Mitas a preluat segmentul agro al Continental A.G. Astazi, Mitas a devenit unul dintre producatorii europeni de top pentru domeniul agricol, de constructii si industrial. Unul din patru tractoare si combine produse in Europa pleaca din fabrica echipat cu anvelope proiectate de acest brand.
Membru al Asociatiei producatorilor europeni de cauciuc si anvelope (European Tyre and Rubber Manufacturers’ Association), investitiile Mitas se indreapta spre zona de cercetare si dezvoltare.  Intregul proces de creare a unei noi anvelope, crearea de compusi de cauciuc si testele effectuate pot dura pana la patru ani. Testele sunt efectuate intr-un centru acreditat – IGTT.

Lucruri interesante despre anvelopele industriale Mitas

  • Cea mai mare anvelopa are diametrul de 7.2 picioare
  • Cea mai grea anvelopa cantareste 1,000 pounds
  • Cea mai rapida anvelopa de sosea este destinata echiparii de motociclete si permite rularea cu viteze pana la 130 mile pe ora.
  • Cea mai rapida anvelopa este un model proiectat pentru avion si permite obtinerea unei viteze de pana 186 mile pe ora.

 

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope