Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Valoare excepțională, durabilitate și confort

Producător de echipamente originale pentru BMW și Audi, Continental Tire este al patrulea cel mai mare producător de anvelope din lume și este căutat pe plan internațional pentru fiabilitate, durabilitate și confortu. Pentru șoferii care doresc control și abilitatea de a opri rapid, opțiunile de la Continental Tire pot fi alegerea perfectă. Ei se specializează în capacitatea de frânare și sugerează că anvelopele lor se vor opri mai repede și la o distanță mai mică decât concurenții lor.

Continental Tire oferă o valoare excepțională pentru șoferi, ridicând întotdeauna bara și concentrându-se pe îmbunătățirea constantă a sistemelor lor de producție și livrare a pneurilor în beneficiul consumatorilor. Au creat, de asemenea, o serie de tehnologii, inclusiv ContiSeal, care este un material injectat în anvelope pentru a preveni pătrunderea, iar Continental SSR, care este o anvelopă de rulare. Progresele lor întotdeauna fac ca folosirea anvelopei să fie mai sigură, durabilă și eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil.

Acestea sunt atasate din fabrica pentru un număr mare de companii producatoare de automobile de vârf, inclusiv BMW și Audi, ceea ce reprezintă un excelent indiciu al calității și fiabilității acestora. De asemenea, oferă o garanție completă, inclusiv înlocuirea anvelopei de până la 72 de luni.

Continental –  Anvelope  de iarna

Anvelopele de iarna Continental ContiExtremeContact, ContiProContact și ContiTouring. Dacă sunteți în căutarea unor anvelope durabile care oferă o frânare mai rapidă în orice condiție, Continental Tire ar putea fi perfect potrivită.

 

Anvelope Continental pentru camioane si pentru SUV prezintă modele distinctive, asimetrice, pentru a vă ajuta să ieșiți chiar din cel mai dificil teren. CrossContact oferă o gamă largă de opțiuni durabile, pentru a vă controla dacă conduceți copiii din jurul orașului sau explorați off-road.

 

Continental-Anvelope de vara

ContiSportContact și ExtremeContact sunt opțiuni excelente pentru șoferii care doresc să conduca vehiculul cu viteza. Anvelopele Continental Tire oferă întotdeauna distanțe de frânare imbatabile, asigurându-vă că puteți avea încredere în control în orice condiții.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope