Coș - 0 lei
Cauta Anvelope Automobile Cauta Anvelope Agricole Cauta Anvelope Industriale

Testele pentru anvelope de iarna din acest an, conduse de Auto Express, revista nr. 1 de vanzari auto in Marea Britanie, indica drept castigatoare cea mai recenta linie de anvelope creata de Continental, Winter Contact TS860. Daca va intereseaza sa montati cauciucuri de iarna durabile si fiabile, oferta noastra este disponibila pentru dumneavoastra si pentru comenzi online.

Privind performantele anvelopelor ContiWinterContact TS 860, Auto Express s-a pronuntat: “sunt pneuri care furnizeaza atat o foarte buna aderenta pe drumurile umede, cat si pe uscat, alaturi de eficienta marita de combustibil. Permit o rulare sigura pe zapada, exceland in conditii de drumuri uscate si alunecoase”. Anvelopele de iarna de la producatori premium care se bazeaza pe implementarea de tehnologii avansate, precum Continental, sunt in general adecvate pentru a fi folosite pe tot parcursul anului, livrand o aderenta de incredere pe suprafete uscate, umede, inghetate sau acoperite de zapada. Iernile din Europa Centrala sunt de obicei reci si umede, cu zece zile de ploi pe luna intre lunile octombrie-martie, cu temperaturi in jur de 0 grade Celsius. Acesta este si principalul motiv pentru care specificatiile care descriu noile anvelope WinterContact TS 860 se concentreaza pe oferirea unor conditii optime de siguranta pe portiunile umede si acoperite de pelicula de gheata.

Va punem la dispozitie o oferta promotionala pentru  anvelope iarna 195/65 R15 Continental TS850 in Cluj, Turda, Zalau etc.

Transport Gratuit pentru comenzi de 4 anvelope